Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Εταιρεία Ι.Β. Λειβάδης ιδρύθηκε το 1972 και δραστηριοποιείται από τότε στον χώρο της Κατασκευής και Διαμόρφωσης Μεταλλικών Εξαρτημάτων.
Διαθέτοντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό (αυτόματοι κ χειροκίνητοι μασγαλότορνοι, κρουστικές κ υδραυλικές πρέσες, κ.λ.π.) και κατέχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία αναπτύσσει και παρέχει λύσεις και προϊόντα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και τις αισθητικά δημιουργικές ανάγκες της πελατείας της.

Παράλληλα με ένα ειδικευμένο και δυναμικό προσωπικό η παραγωγική διαδικασία της επιχείρησης Ι.Β. Λειβάδης, έχει την δυνατότητα να αναλάβει:    

1. Μελέτη και σχεδίαση καλουπιών 

2. Δυνατότητα κοπής και διαμόρφωσης μεταλλικών επιφανειών, όλων των ειδών, διαμέτρου από 50-1000mm, πάχους 0,6-3mm και βάθους από 2-500mm.

3. Κατασκευή επιφανειών βαθιάς και ρηχής εξελάσεως.

4. Επεξεργασία και διάνοιξη οπών σε όλα τα εξαρτήματα και 

5. Ανάληψη ανοδείωσης ηλεκτροστατικής βαφής και χρωμίωσης.


Έφτασε ,λοιπόν, σήμερα να είναι ευρέως γνωστή σε μία μεγάλη γκάμα επωνύμων εταιρειών και έχει πετύχει άριστες συνεργασίες χάρης στην ταχύτητα της παράδοσης των προϊόντων της ,ανεξαρτήτως ποσότητας και στην συνεχή επένδυση τεχνολογικών μηχανημάτων με αποτέλεσμα την αξιοπιστία στα παραγόμενα προϊόντα της και την ικανοποίηση των πελατών της.